De wimper- en nagelstyling opleider van Nederland. Together we nail it! Meer informatie 024 64 510 59

Workshop Perfectie wimperstyling

[et_pb_title module_class=”text_header” _builder_version=”3.6″][/et_pb_title]

Workshop Perfectie

Wanneer je enige tijd na het volgen van de opleiding Basis wimperstyling terugkomt op een workshop Perfectie leer je sneller en efficiënter werken. Door sneller te werken kun je meer behandelingen op een dag geven en het perfectioneren van je technieken geef je de ruimte om klanten persoonlijk te helpen. Je kunt ervoor kiezen om de techniek One by One te perfectioneren of de Volumetechnieken. Tijdens de workshop worden de punten besproken en behandeld waar je nog tegen aan loopt en na deze dag werk je op een hoger niveau. Daarnaast specialiseer je in oogvormen en soorten wimpers die je kunt gebruiken om een gewenst effect te krijgen.

Deze workshop duurt 1 lesdag. Een lesdag start om 09.00 uur en eindigt om 15.00 uur. In de middag zorgen we tijdens lesdagen dat er een heerlijke lunch voor je klaar staat. Voor deze workshop ontvang je een lesboek, waarin alle stof staat beschreven die tijdens de workshop aan bod komt. Voor deze workshop heb je een model nodig zonder wimperextensions. 

Na een goede beoordeling ontvang je een certificaat.

Examen

1,5 dag
Een diploma, het officiële bewijs om aan de slag te gaan als professioneel nagelstyliste. Het is echt de kroon op je werk en straalt professionaliteit uit in je salon. Na het afronden van je opleiding neem je bij Florence Beauty and Nails deel aan het officiële landelijke examen. Tijdens het examen word je op praktijk en theoriegebied getoetst. Het is een belangrijk toetsmoment en geeft bovendien antwoord op de vraag : “Ben je klaar om als nagelstyliste een bedrijf te starten en de markt te betreden?”
Met een diploma wek je vertrouwen bij klanten en onderscheid je jezelf op een professionele manier.

Kosten

Lespakket: € 570,00,- (inclusief BTW, exclusief UV-lamp*)
Lesdagen: €1360,00,- (BTW vrij door CBRKO)

Bij inschrijving ontvang je een Water Bottle kado!
* Let op: In je productenpakket zit géén UV-lamp. Wil je direct een UV-lamp aanschaffen? Boek dan hieronder de opleiding met lamp.

Totale kosten opleiding: €1930,00,-
* Betalen in termijnen is mogelijk. Geef dit aan in je winkelmand na het boeken van de opleiding door deze optie aan te vinken. Hiervoor brengen we eenmalig €25 euro in rekening.

Wil je je voor deze opleiding inschrijven? Dat kan! Boek hieronder de opleiding met de door jouw gewenste datum en betaal direct €50,- inschrijfgeld om je inschrijving te bevestigen. Deze €50,- wordt in mindering gebracht op het totaal bedrag. Na het boeken en de betaling ontvang je een email met je inschrijfbevestiging en nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor de verder afhandeling en meer informatie!

Schrijf je hier in!
(p) Korte toelichting Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
[et_pb_addtocart button_alignment=”left” qty_display=”none” qty_alignment=”left” buttonwidth=”on” module_id=”sticker” _builder_version=”3.6″][/et_pb_addtocart]