De wimper- en nagelstyling opleider van Nederland. Together we nail it! Meer informatie 024 64 510 59

Workshop Natuurlijke nagelversteviging

[et_pb_title module_class=”text_header” _builder_version=”3.6″][/et_pb_title]

Workshop Natuurlijke nagelversteviging

Tijdens de workshop Natuurlijke nagelversteviging komen de verschillende technieken aan bod voor het verstevigen van een natuurlijke nagel zonder verlenging. Daarnaast komen ook de allernieuwste technieken uitgebreid aan bod. Je leert deze les scheurtjes in de natuurlijke nagel repareren en de natuurlijke nagel op de juiste manier te behandelen.

De natuurlijke nagelversteviging behandelingen zijn ideaal voor mensen met een verzorgen beroep die geen kunstnagels mogen dragen of mensen die geen kunstnagels willen. Daarnaast is een natuurlijke nagelversteviging ook ideaal voor mannen met een vertegenwoordigend beroep die graag verzorgde nagels willen. 

Examen

1,5 dag
Een diploma, het officiële bewijs om aan de slag te gaan als professioneel nagelstyliste. Het is echt de kroon op je werk en straalt professionaliteit uit in je salon. Na het afronden van je opleiding neem je bij Florence Beauty and Nails deel aan het officiële landelijke examen. Tijdens het examen word je op praktijk en theoriegebied getoetst. Het is een belangrijk toetsmoment en geeft bovendien antwoord op de vraag : “Ben je klaar om als nagelstyliste een bedrijf te starten en de markt te betreden?”
Met een diploma wek je vertrouwen bij klanten en onderscheid je jezelf op een professionele manier.

Kosten

Lespakket: € 570,00,- (inclusief BTW, exclusief UV-lamp*)
Lesdagen: €1360,00,- (BTW vrij door CBRKO)

Bij inschrijving ontvang je een Water Bottle kado!
* Let op: In je productenpakket zit géén UV-lamp. Wil je direct een UV-lamp aanschaffen? Boek dan hieronder de opleiding met lamp.

Totale kosten opleiding: €1930,00,-
* Betalen in termijnen is mogelijk. Geef dit aan in je winkelmand na het boeken van de opleiding door deze optie aan te vinken. Hiervoor brengen we eenmalig €25 euro in rekening.

Wil je je voor deze opleiding inschrijven? Dat kan! Boek hieronder de opleiding met de door jouw gewenste datum en betaal direct €50,- inschrijfgeld om je inschrijving te bevestigen. Deze €50,- wordt in mindering gebracht op het totaal bedrag. Na het boeken en de betaling ontvang je een email met je inschrijfbevestiging en nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor de verder afhandeling en meer informatie!

Schrijf je hier in!
(p) Korte toelichting Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
[et_pb_addtocart button_alignment=”left” qty_display=”none” qty_alignment=”left” buttonwidth=”on” module_id=”sticker” _builder_version=”3.6″][/et_pb_addtocart]