De wimper- en nagelstyling opleider van Nederland. Together we nail it! Meer informatie 024 64 510 59

Jacqueline

Docent Nagelstyling

Hoi! Mijn naam is Jacqueline. Het begon ooit allemaal toen ik in aanraking kwam met kunstnagels ter gelegenheid van het 25-jarig huwelijk van mijn ouders (1990). Met een mooie jurk en een bezoek aan de kapper was voor mij het plaatje nog niet compleet. Ook mijn handen moesten er tip top uitzien, dat maakte het helemaal af. En zo zette ik mijn eerste stap in de “nagel en beauty” business!

Na diverse cursussen begon mijn hobby een beetje uit de hand te lopen en besloot ik mijn eigen salon officieel te openen op 1 maart 1995. Nationaal en internationaal heb ik heel wat trainingen en workshops gevolgd en die volg ik nog steeds! Ook heb ik aan meerdere kampioenschappen deelgenomen en ben ik jurylid geweest. Ik blijf me ontwikkelen, want stilstand is voor mij achteruitgang. Het 1 op 1 contact met mijn vaste klanten (de meeste klanten komen nog vanaf het eerste uur bij mij!) maakt mijn werk ook mijn passie. Mijn kennis overdragen aan nieuwe stylistes in de dop maakt mijn werk zo ongelofelijk leuk en daar geniet ik nog elke dag van. Zelfs na meer dan 25 jaar.

Mijn motto: een klant krijgen is niet zo moeilijk, maar behouden wel. En iets wat je leuk vindt kost geen energie: het levert juist energie op. Zie ik je snel in een van de leslokalen van de Florence Academy?