De wimper- en nagelstyling opleider van Nederland. Together we nail it! Meer informatie 024 64 510 59

Workshop Brow Lamination

Brow Lamination; dé behandeling om vollere en perfecte wenkbrauwen te creëren.

Op dit moment zijn Brow Lift behandelingen ontzettend populair. De Brow Lamination behandeling is een geavanceerde techniek waarmee wenkbrauwen worden getransformeerd tot een perfecte wenkbrauw. Met deze behandeling creëer je volumineuze, strakke en gedefinieerde wenkbrauwen. Vergelijkbaar met de microblading-techniek. Tijdens de Brow Lamination behandeling zorgen we ervoor dat de wenkbrauwhaartjes de gewenste richting op gaan staan. De Brow Lamination behandeling duurt in de salon gemiddeld 30 tot 55 minuten, afhankelijk van jouw eigen ervaring. Het is een luxe brow behandeling, waarvan de klant maar liefst 6 tot 8 weken plezier heeft; je hoeft de behandeling nooit binnen 6 weken te herhalen!

De lesdag duurt van 09.00 tot 12.30 uur. We starten met de theorie, gaan daarna door naar de praktijk met een demo en vervolgens gaan we aan de slag op het door jou meegebrachte model.  De cursus wordt in kleine groepjes gegeven door een ervaren docent.

​Bij goede afronding van de workshop ontvang je een certificaat en ben je in staat om deze behandeling toe te passen op jouw klanten.

Het lesgeld bedraagt € 99,00 (BTW vrij door CKRBO)

Het lespakket bedraagt € 138,00 incl. BTW

In het lespakket zitten alle basisbenodigdheden in, met deze starterskit kun je direct van start gaan als Brow Lamination stylist.

Huiswerk voor deze workshop is niet van toepassing.

Schrijf je hier in!

Na betaling ontvang je zo spoedig mogelijk de bevestiging via de mail.
Na betaling ontvang je zo spoedig mogelijk de bevestiging via de mail.

Schrijf je hier in!

Na betaling ontvang je zo spoedig mogelijk de bevestiging via de mail.