De wimper- en nagelstyling opleider van Nederland. Together we nail it! Meer informatie 024 64 510 59

Home » opleidingen en workshops » Wimperstyling opleidingen en workshops » NEW Workshop Airbrush Hybrid Tint Brows

NEW Workshop Airbrush Hybrid Tint Brows

Airbrush Brows: dé nummer 1 trend op het gebied van wenkbrauwen in 2024!

Ben jij er klaar voor om de meest gewilde brow behandeling van dit moment aan te bieden in jouw salon? Met deze exclusieve workshop word jij binnen één dag Airbrush professional! Met de airbrush techniek worden de haren en de huid geverfd door middel van een Airbrush machine. Met deze machine creëer je uiterst dunne, poederachtige laagjes die je geleidelijk opbouwt tot een perfect egale tint. De Airbrush gebruik je in combinatie met de hybride verf, een verfsoort die op de huid een prachtig tatoeage-effect creëert en geleidelijk uit de haren zal groeien. Deze blijft langdurig op de huid aanwezig! Dus ben jij enthousiast en wil je graag deze trend toepassen in jouw salon? En je daarbij onderscheiden van andere wenkbrauwstylisten? Dan is deze workshop precies wat jij nodig hebt!

Tijdens de workshop Airbrush Hybrid Tint Brow starten we met de theorie en leer je onder andere hoe je de Airbrush machine gebruikt in combinatie met de liquids & developer. Daarnaast leer je de verschillende kleuren mengen, zodat jij na deze workshop precies weet welke kleur jij moet aanbrengen op jouw klanten. Vervolgens starten we met de demo om daarna aan de slag te gaan op jouw eigen model. Het meegebrachte model moet om 13:00 uur aanwezig zijn.

De lesdag duurt van 09.00 tot 14.30 uur. De cursus wordt in kleine groepjes gegeven (max. 6 personen) door een ervaren docent.

​Bij goede afronding van de workshop ontvang je een certificaat en ben je in staat om deze behandeling toe te passen in jouw salon.

Opleidingsvereisten: ervaring met brow mapping, waxen en verven. Dit eerst leren? Volg dan onze workshop Henna Brow Art

Het lesgeld bedraagt € 295,00 (BTW vrij door CKRBO)

Het lespakket bedraagt € 181,50 incl. BTW

In het lespakket zitten alle basisbenodigdheden in, met deze starterskit kun je direct van start gaan als Airbrush Hybrid Tint Brow stylist (inclusief Airbrush Machine).

Huiswerk voor deze workshop is niet van toepassing.

Schrijf je hier in!

Na betaling ontvang je zo spoedig mogelijk de bevestiging via de mail.
Na betaling ontvang je zo spoedig mogelijk de bevestiging via de mail.

Schrijf je hier in!

Na betaling ontvang je zo spoedig mogelijk de bevestiging via de mail.