De wimper- en nagelstyling opleider van Nederland. Together we nail it! Meer informatie 024 64 510 59

Home » opleidingen en workshops » Wimperstyling opleidingen en workshops » Opleiding Allround Wimperstyling

Opleiding Allround Wimperstyling

De opleiding allround wimperstyling bestaat uit 5 modules, welke ook als losse workshops te boeken zijn. De modules die je stap voor stap doorloopt tijdens je Allround opleiding zijn:

  • Basis wimperstyling (1,5 dagen)
  • Nabehandelen (1/2 dag)
  • Lash lifting (1/2 dag)
  • Perfectie training (1 dag)

In totaal duurt de Allround opleiding 3,5 dagen, verdeeld over 4 dagen. De opleiding wordt op vrijdag, zaterdag, zondag gegeven. Je hebt altijd dezelfde dag van de week les. Een lesdag start om 09.00 uur en eindigt om 15.00 uur, een halve lesdag duurt van 09.00 tot 12.30 uur. In de middag zorgen we tijdens normale lesdagen dat er een heerlijke lunch voor je klaar staat.

Bij je eerste lesdag ontvang je een lespakket die je tijdens de gehele opleiding gaat gebruiken. Daarnaast ontvang je een compleet lesboek, waarin alle stof staat beschreven die tijdens je opleiding aan bod komt.
Studiebelasting: 3,5 dag opleiding op locatie verdeeld over 4 dagen en 24 uur huiswerk.

Basis Wimperstyling (1,5 dag): tijdens deze dag krijg je theoriegedeelte en een praktijkgedeelte. Tijdens het theoriegedeelte maak je kennis met het oog en de verschillende ziektes, reacties en allergieën die je kunt tegenkomen. De wimpersoorten en technieken komen ook aan bod in dit gedeelte van de opleiding. In het praktijkgedeelte ga je direct aan de slag met one-by-one wimperextensions. Je leert de producten kennen en je gaat direct je eerste set wimperextensions plaatsen. Tijdens het praktijkgedeelte leer je stap voor stap hoe je een nieuwe set wimpers aanbrengt.

Nabehandelen (0,5 dag): tijdens deze les leer je hoe je professioneel en zorgvuldig een nabehandeling uitvoert. Je leert de haartjes op de juiste manier te verwijderen en de huidige set bij te vullen.

Lash Lifting (0,5 dag): een geheel unieke wimpertechniek die de natuurlijke wimper laat krullen zonder mascara of wimperextensions. Tijdens deze les leer je stap voor stap hoe je de juiste Lash Lift uitvoert. Deze techniek wordt uitgevoerd op de natuurlijke wimpers en blijft 6 tot 8 weken zichtbaar. Lash Lifting geeft een heel natuurlijk effect en is uitermate geschikt voor klanten met een allergie voor wimperextensions. De behandeling die je hiermee kunt uitvoeren duurt slechts 60 minuten.

Wimperperfectie (1 dag): tijdens deze les leer je sneller en efficiënter wimpers plaatsen. Door sneller te werken kun je meer behandelingen op een dag geven en het perfectioneren van je technieken geeft je e ruimte om klanten persoonlijk te helpen. Je kunt ervoor kiezen om de techniek One by One te perfectioneren of de Volumetechnieken. Tijdens de workshop worden de punten besproken en behandeld waar je nog tegen aan loopt en na deze dag werk je op een hoger niveau. Daarnaast specialiseer je in oogvormen en soorten wimpers die je kunt gebruiken om een gewenst effect te krijgen.

Na iedere module ontvang je na een goede beoordeling een certificaat.

Het lesgeld bedraagt € 549,00 (BTW vrij door CBRKO)
Het lespakket bedraagt € 399,00 (inclusief BTW)

Schrijf je hier in!

Na aanbetaling ontvang je zo spoedig mogelijk de bevestiging via de mail.
Na aanbetaling ontvang je zo spoedig mogelijk de bevestiging via de mail.

Schrijf je hier in!

Na aanbetaling ontvang je zo spoedig mogelijk de bevestiging via de mail.