De wimper- en nagelstyling opleider van Nederland. Together we nail it! Meer informatie 024 64 510 59

Privéles

Wil jij één op één intensief getraind worden en snel slagen voor je diploma als nagelstyliste of bepaalde technieken extra trainen? Bij Florence kun je kiezen voor privélessen bij één van onze ervaren docentes. Tijdens de privéles van 09.00 – 15.00 uur train je samen met een docente intensief op een Nailtrainer of model. De technieken die jij nog niet onder de knie hebt, zul je deze dag met je docente blijven oefenen om ze zo onder de knie te krijgen. Door de één op één training werk je samen gericht naar jouw doel toe.
Eén priveles is € 369,00 en je werkt bij voorkeur op een model.

“Privéles is de uitkomst voor alles, waarom? Het is snel, intensief en helemaal afgesteld op jouw behoeftes. Zo leer je snel en effectief waar jij behoefte aan hebt en zoek je jouw grenzen op en je gaat er overheen. We dagen je uit en je niveau stijgt enorm!”

We hebben 3 soorten privélessen:

Privéles Nails
Tijdens de privéles train je samen met een docent intensief (bij voorkeur) op een model of Nail trainer.

Je kan er ook voor kiezen om de opleiding in privélessen te volgen. Kies je 1 techniek krijg je 4 privélessen voor een bedrag van € 1.395,- exclusief lespakket. Je kan ook de opleiding allround plus nagelstyling in 9 privélessen volgen (3 technieken), dit kost € 3.525,- exclusief lespakket.

Privéles BIAB

De privéles BIAB bestaat uit 3 lesdagen. Tijdens de privélessen train je intensief 1 op 1 met de docent op jouw eigen meegebrachte model. De kosten voor deze lessen bedragen in totaal € 1.050,- exclusief lespakket.

Privéles Lashes
Tijdens de privéles werk je samen met één van onze lash guru’s aan jouw technieken en perfectioneer je jouw wimperkwaliteiten tot wedstrijdniveau. Je werkt intensief op een model en iedere techniek die jij wenst wordt behandeld.

Privé Salon Sessions
Heb jij een salon met meerdere werknemers en wil je iedereen op het zelfde niveau laten werken of nieuwe technieken laten beheersen? Dan zijn de privé salon sessions ideaal voor jou en je salonpersoneel. De salon sessions kunnen plaatsvinden op locatie of hier op het hoofdkantoor van Florence Beauty & Nails in Wijchen. De tijd, datum en het programma worden helemaal samen met jou naar wens ingevuld. Iedere klant die binnenkomt ervaart na een salon session met jouw salon meer kwaliteit en kan aan iedere tafel aanschuiven, want iedere stylist werkt op dezelfde manier. Privé salon sessions, jouw geheim voor een succesvolle salon!

Schrijf je hier in!

Na aanbetaling ontvang je zo spoedig mogelijk de bevestiging via de mail.
Na aanbetaling ontvang je zo spoedig mogelijk de bevestiging via de mail.

Schrijf je hier in!

Na aanbetaling ontvang je zo spoedig mogelijk de bevestiging via de mail.

Gerelateerde opleidingen en workshops