De wimper- en nagelstyling opleider van Nederland. Together we nail it! Meer informatie 024 64 510 59

Home » opleidingen en workshops » Nagelstyling opleidingen » Opleiding Basis Nagelstyling

Opleiding Basis Nagelstyling

Opleiding Basis nagelstyling

Ben jij nog niet helemaal zeker van een professionele carrière in de nagelbranche en wil je graag kijken of het vak je ligt? Kies dan voor de Opleiding Basis nagelstyling bestaat uit 1  van de bestaande 3 technieken. Je kunt er altijd nog technieken of specialisatieworkshops aan toevoegen op een later tijdstip. Tijdens deze opleiding doorloop je stap voor stap de volgende modules:

  • Tips + theorie (2 dagen)
  • Techniek (5 dagen)
  • Examen (2 dagen)

    In totaal duurt de Opleiding Basis Nagelstyling 9 dagen.
    Het lesgeld bedraagt € 895,00 (BTW vrij door CBRKO)
    Het lespakket bedraagt € 280,00 (basispakket) / € 495,00 (salonpakket) (inclusief BTW)

Voor de Opleiding Basis Nagelstyling kun je kiezen uit twee verschillende pakketten; het basispakket en het salonpakket. Het salonpakket is een uitgebreid lespakket met daarin producten in grote hoeveelheden en extra lesmateriaal.

Hoe wordt de opleiding Basis nagelstyling gegeven?

In totaal duurt de Basis opleiding 9 dagen. De opleiding wordt op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag gegeven. Je kiest een voorkeursdag uit en op die dag zijn je lessen. Je hebt altijd dezelfde dag van de week les. Je hebt niet elke week les, af en toe zit er een pauzeweek tussen. Een lesdag start om 09.00 uur en eindigt om 15.00 uur. In de middag zorgen we tijdens lesdagen dat er een heerlijke lunch voor je klaar staat. Bij iedere module ontvang je een uitgebreid lespakket die je tijdens die module gaat gebruiken. De lespakketten staan hieronder afgebeeld per module. Daarnaast ontvang je een compleet lesboek, waarin alle stof staat beschreven die tijdens je opleiding aan bod komt. Na de opleiding vol je het officiële examen. Studiebelasting: 9 dagen opleiding op locatie en 10 uur huiswerk.

Na een goede beoordeling ontvang je een certificaat. Bij het positief afronden van je examen ga je naar huis met een officieel Florence Diploma.

Wanneer je de basis opleiding hebt afgerond, begint pas het echte werk. In de praktijk zul je tegen veel dingen aanlopen en ook hier willen wij je bij blijven ondersteunen. Speciaal voor jou als cursist organiseren we maandelijks “Together we nail it” middagen. Tijdens deze middag kun je tijdens je opleiding extra komen oefenen voor een module die je maar lastig onder de knie krijgt óf je kunt na je opleiding je struikelblokken bij ons neerleggen, zodat we deze tijdens zo’n middag kunnen behandelen.
Lees hier meer over de workshop “Together we Nail it”

Modelbuddy, zoals je hieronder ziet heb je bijna de hele opleiding modellen nodig om het vak te leren. Dit doen we omdat je op een echt model veel realistischer en dus beter het vak leert.
Je hoeft niet iedere week een model te regelen, maar om de week. Je zoekt namelijk de eerste les een model buddy. Je deelt iedere les je model met je model buddy.
De ene week regel jij het model en de andere week je buddy. Zo regel en deel  je samen de hele opleiding modellen.

Schrijf je hier in!

Na aanbetaling ontvang je zo spoedig mogelijk de bevestiging via de mail.
Na aanbetaling ontvang je zo spoedig mogelijk de bevestiging via de mail.

Schrijf je hier in!

Na aanbetaling ontvang je zo spoedig mogelijk de bevestiging via de mail.