De wimper- en nagelstyling opleider van Nederland. Together we nail it! Meer informatie 024 64 510 59

Home » opleidingen en workshops » Nagelstyling opleidingen » Opleiding Allround Nagelstyling

Opleiding Allround Nagelstyling

De opleiding allround nagelstyling duurt in totaal 15 dagen. Tijdens deze opleiding leer je 2 van de 3 technieken van nagelstyling. Op deze manier kun je meerdere technieken aanbieden en kun je iedere soort nagel behandelen. De allround opleiding bestaat uit 5 modules. De volgende modules ga je stap voor stap doorlopen tijdens je opleiding:

 • Tips + theorie (2 dagen)
 • Techniek 1 (5 dagen)
 • Techniek 2 (5 dagen)
 • Probleemnagels (1 dag)
 • Examen (2 dagen)

  In totaal duurt de Opleiding Allround Nagelstyling 15 dagen.
  Het lesgeld bedraagt € 1.420,00 (BTW vrij door CBRKO)
  Het lespakket bedraagt € 375,00 (basispakket) / € 595,00 (salonpakket) (inclusief BTW)

Wanneer je kiest voor het pakket met de Elektrische Vijl inclusief workshop, dan ontvang je een Marathon 3 Elektrische Vijl + het bitjespakket en zul je gedurende de opleiding de Workshop Elektrisch Vijlen volgen.

Voor de Opleiding Allround Nagelstyling kun je kiezen uit twee verschillende pakketten; het basispakket en het salonpakket. Het salonpakket is een uitgebreid lespakket met daarin producten in grote hoeveelheden en extra lesmateriaal.

Hoe wordt de opleiding allround nagelstyling gegeven?

De opleiding wordt op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag gegeven. Je kiest een voorkeursdag uit, en op die dag heb je dan les. Je hebt altijd dezelfde dag van de week les. Een lesdag start om 09.00 uur en eindigt om 15.00 uur. In de middag zorgen we tijdens lesdagen dat er een heerlijke lunch voor je klaar staat.
Bij iedere module ontvang je een uitgebreid lespakket die je tijdens die module gaat gebruiken.  Daarnaast ontvang je een compleet lesboek, waarin alle stof staat beschreven die tijdens je opleiding aan bod komt. Na de opleiding vol je het officiële examen.
Studiebelasting: 15 dagen opleiding op locatie en 14 uur huiswerk.

Na iedere module ontvang je na een goede beoordeling een certificaat. Bij het positief afronden van je examen ga je naar huis met een officieel Florence Diploma.

Wanneer je de Allround opleiding hebt afgerond, begint pas het echte werk.
In de praktijk zul je tegen veel dingen aanlopen en ook hier willen wij je bij blijven ondersteunen. Speciaal voor jou als cursist organiseren we maandelijks “Together we nail it” middagen. Tijdens deze middag kun je tijdens je opleiding extra komen oefenen voor een module die je maar lastig onder de knie krijgt óf je kunt na je opleiding je struikelblokken bij ons neerleggen, zodat we deze tijdens zo’n middag kunnen behandelen.
Lees hier meer over de workshop “Together we Nail it”

Modelbuddy, zoals je hieronder ziet heb je bijna de hele opleiding modellen nodig om het vak te leren. Dit doen we omdat je op een echt model veel realistischer en dus beter het vak leert.
Je hoeft niet iedere week een model te regelen, maar om de week. Je zoekt namelijk de eerste les een model buddy. Je deelt iedere les je model met je model buddy.
De ene week regel jij het model en de andere week je buddy. Zo regel en deel  je samen de hele opleiding modellen.

Schrijf je hier in!

Na aanbetaling ontvang je zo spoedig mogelijk de bevestiging via de mail.
Na aanbetaling ontvang je zo spoedig mogelijk de bevestiging via de mail.

Schrijf je hier in!

Na aanbetaling ontvang je zo spoedig mogelijk de bevestiging via de mail.