De wimper- en nagelstyling opleider van Nederland. Together we nail it! Meer informatie 024 64 510 59

Home » opleidingen en workshops » Basis workshops » Together we nail it (extra trainen)

Together we nail it (extra trainen)

Volg je momenteel een opleiding bij de Florence Academy of heb je er een pas geleden afgerond? Dan zijn de Together we nail it workshops ideaal voor jou. Je betaalt voor deze workshop € 20,00 en ontvangt na afloop een bon waarmee je een Gelpolish kleur naar keuze t.w.v. € 18,15 kunt uitkiezen in de showroom.

Na het afronden van de (allround) opleiding, begint pas het echte werk! En omdat wij als de beste weten hoe moeilijk het is om de technieken perfect te beheersen, hebben wij oefenmiddagen, speciaal voor jou als cursist. Tijdens onze ‘Together we nail it-middag’ kun je komen oefenen zodat je vloeiend door je opleiding heen kunt lopen. Trainen en er alles uit halen is meters maken! Verder zijn de ‘Together we nail it-middagen’ ook prima te volgen als jij na je opleiding nog tegen probleempjes of moeilijkheden aanloopt.

Wij willen samen met jou alles uit je opleiding halen en daarom staan wij voor je klaar op de ‘Together we nail it-middagen’. Wanneer je passie hebt voor het vak, tijd investeert in je opleiding en in het oefenen van de technieken, dan wordt je gegarandeerd een goede nagelstylist!

De together we nail it middagen worden 1 keer per maand gegeven, de tijden hiervan staan bij de datums vermeld.

Let op je moet je hiervoor inschrijven – VOL = VOL

Je werkt tijdens de ‘Toghether we nail it-middagen’ met je eigen producten.

Schrijf je hier in!

Schrijf je in en kom gratis trainen.
Schrijf je in en kom gratis trainen.

Schrijf je hier in!

Schrijf je in en kom gratis trainen.