De wimper- en nagelstyling opleider van Nederland. Together we nail it! Meer informatie 024 64 510 59

Opleiding Basis wimperstyling

[et_pb_title module_class=”text_header” _builder_version=”3.6″][/et_pb_title]

Opleiding Basis wimperstyling

De opleiding Basis wimperstyling bestaat uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte. Tijdens het theoriegedeelte maak je kennis met het oog en de verschillende ziektes, reacties en allergieën die je kunt tegenkomen. De wimpersoorten en technieken komen ook aan bod in dit gedeelte van de opleiding. In het praktijkgedeelte ga je direct aan de slag met one-by-one wimperextensions. Je leert de producten kennen en je gaat direct je eerste set wimperextensions plaatsen. Tijdens het praktijkgedeelte leer je stap voor stap hoe je een nieuwe set wimpers aanbrengt.

De workshop duurt 1,5 lesdag. De eerste lesdag is van 9.00 tot 12.30 en de tweede lesdag is van 9.00 tot 15.00 uur. In de middag zorgen we tijdens lesdagen tot 15:00 voor een heerlijke lunch. De tweede lesdag neem je een model mee vanaf 9.00 uur.  Houdt er rekening mee dat je model de hele middag moet liggen en dit ook kan volhouden. Bij deze workshop ontvang je een compleet lespakket en ontvang je ook een lesboek, waarin alle stof staat beschreven die tijdens de workshop aan bod komt.

Na een goede beoordeling ontvang je een certificaat.

Examen

1,5 dag
Een diploma, het officiële bewijs om aan de slag te gaan als professioneel nagelstyliste. Het is echt de kroon op je werk en straalt professionaliteit uit in je salon. Na het afronden van je opleiding neem je bij Florence Beauty and Nails deel aan het officiële landelijke examen. Tijdens het examen word je op praktijk en theoriegebied getoetst. Het is een belangrijk toetsmoment en geeft bovendien antwoord op de vraag : “Ben je klaar om als nagelstyliste een bedrijf te starten en de markt te betreden?”
Met een diploma wek je vertrouwen bij klanten en onderscheid je jezelf op een professionele manier.

Kosten

Lespakket: € 570,00,- (inclusief BTW, exclusief UV-lamp*)
Lesdagen: €1360,00,- (BTW vrij door CBRKO)

Bij inschrijving ontvang je een Water Bottle kado!
* Let op: In je productenpakket zit géén UV-lamp. Wil je direct een UV-lamp aanschaffen? Boek dan hieronder de opleiding met lamp.

Totale kosten opleiding: €1930,00,-
* Betalen in termijnen is mogelijk. Geef dit aan in je winkelmand na het boeken van de opleiding door deze optie aan te vinken. Hiervoor brengen we eenmalig €25 euro in rekening.

Wil je je voor deze opleiding inschrijven? Dat kan! Boek hieronder de opleiding met de door jouw gewenste datum en betaal direct €50,- inschrijfgeld om je inschrijving te bevestigen. Deze €50,- wordt in mindering gebracht op het totaal bedrag. Na het boeken en de betaling ontvang je een email met je inschrijfbevestiging en nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor de verder afhandeling en meer informatie!

Schrijf je hier in!
(p) Korte toelichting Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
[et_pb_addtocart button_alignment=”left” qty_display=”none” qty_alignment=”left” buttonwidth=”on” module_id=”sticker” _builder_version=”3.6″][/et_pb_addtocart]